Meer kwalitatieve sollicitaties via Business Insider

Business Insider is hét platform om ambitieuze managers en professionals te bereiken. Dagelijks bezoeken tienduizenden van hen Business Insider waardoor je vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en je meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

Je kunt je vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op je wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom Business Insider?

  • Business Insider wordt zeer gewaardeerd en is niet voor niets ’s werelds grootste platform voor zakelijk nieuw
  • De website wordt in Nederland maandelijks bezocht door een miljoen managers en professionals: dat is een ongekend kwalitatief bereik

Plaats direct je vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze media-adviseurs via 085 303 2660 of per e-mail sales@exenzo.com. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Wil je zo snel mogelijk een kandidaat vinden voor een openstaande vacature?

€199,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Geef je vacature extra zichtbaarheid.

€150,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Business Insider brengt vraag en aanbod van vacatures van managers en professionals effectief bij elkaar. Met Business Insider blijven leidinggevenden en professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende bedrijfstak of vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!